Interesse in zonnepanelen, maar geen geschikt dak?

Publicatiedatum: 06-06-2019

Inwoners van de gemeente Gemert-Bakel die wel zonnepanelen willen, maar zelf geen geschikt dak hebben, zijn op donderdag 6 of 13 juni om 20.00 uur van harte welkom in De Eendracht, Sint Annastraat 60 te Gemert. Donkers Plaagdierbeheersing stelt zijn dak beschikbaar voor 1254 zonnepanelen voor alle inwoners met postcode 5421, 5422, 5423, 5424 en 5425. Iedereen is van harte welkom om naar de bijeenkomst te komen.

Voor een groot deel van gemeente Gemert-Bakel
Zonnedak Donkers Elsendorp wordt een zogeheten postcoderoosproject, wat in dit geval betekent dat een groot deel van de inwoners van de gemeente Gemert-Bakel kunnen deelnemen. “Ideaal voor wie zelf geen dak heeft dat geschikt is voor zonnepanelen en toch lokaal opgewekte duurzame energie wil gebruiken”, zegt Henrie van Summeren, Energiecoöperatie Noord Brabant. “Ook als je al zonnepanelen hebt, maar niet genoeg om helemaal in je eigen verbruik te voorzien is deelnemen interessant.”

Hoe werkt het?
Deelnemen aan Zonnedak Donkers Elsendorp kan via zonnedelen. Alle bewoners met postcode 5421, 5422, 5423, 5424 en 5425 kunnen meedoen. De delen worden op volgorde van aanvraag toegekend. vol = vol. Tijdens de bijeenkomsten op 6 en 13 juni om 20.00 uur in De Eendracht worden het proces en het aanbod toegelicht. Ook wordt er informatie gegeven over de kosten, wat het oplevert en kunnen alle vragen gesteld worden. Beide avonden wordt dezelfde informatie gedeeld.

Aanmelden
Bewoners die willen komen en interesse hebben in zonnedelen op Zonnedak Donkers Elsendorp kunnen zich aanmelden via infoenergiecooperatienoordbrantnl . Meer informatie vindt u op de website www.energiecooperatienoordbrabant.nl.

Samenwerking Energiecoöperatie Noord Brabant en Buurkracht
Het project is een samenwerking tussen Energiecoöperatie Noord Brabant, gemeente Gemert-Bakel en Buurkracht. Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren samen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. Meer informatie: www.buurkracht.nl

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden