Corona: hoe gaan we om met renovaties, onderhoud en nieuwbouw?

Publicatiedatum: 19-03-2020

 

Naast het verhuren van woningen doen we ook regelmatig onderhoud, zoals het schilderwerk. We hebben grote ambities als het gaat om het verduurzamen van woningen én we zijn bezig met nieuwbouw. Hoe gaan we daar nu mee om? Ons uitgangspunt is dat we doen wat mogelijk is, mits het volgens de richtlijnen van het RIVM kan én de woning aan het eind van de dag bewoonbaar is. Dat is wel zo prettig voor bewoners. 

Renovatie badkamer, keuken en toilet
Voorlopig starten we geen renovaties van badkamer, keuken en/of toilet meer op. Het zou voor bewoners erg vervelend zijn als een renovatie halverwege afgebroken moet worden.
Zijn we bij u al gestart met een renovatie van badkamer, keuken en/of toilet? Dan maken we deze uiteraard netjes af, waarbij we de richtlijnen van het RIVM strikt volgen.

Schilderwerk
Wat doen we wel?
Het schilderwerk aan de buitenkant van een woning of appartementencomplex gaat vooralsnog door. We zijn nu bezig met de voorbereidingen en we informeren u als we starten.

Wat doen we niet?
Het schilderwerk aan de binnenkant van een appartementencomplex. Ook voeren we voorlopig geen schilderwerk uit bij seniorencomplexen en verpleeg- en verzorgingstehuizen. Deze worden op een later moment uitgevoerd.

Verduurzamen woningen
We starten op dit moment nog geen nieuwe projecten op om woningen te verduurzamen. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn voor bewoners als we starten en we halverwege moeten stoppen of minder snel kunnen opleveren. Dat willen we voorkomen.

Nieuwbouwplannen
Zoals u wellicht weet hebben we nieuwbouwplannen aan de Alde Biezenstraat, de Nieuwe Uitleg en Maria Aerthof. Op dit moment worden er sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Deze gaan door omdat deze buiten plaatsvinden en we de RIVM richtlijnen kunnen naleven.

Vragen of opmerkingen
Heeft u vragen of opmerkingen? Of misschien maakt u zich ergens zorgen over? Ons kantoor is dicht, maar telefonisch zijn we goed bereikbaar via 0492 – 34 88 88. Ook kunt u ons per mail bereiken via infogoedwonengemertnl. Bel of mail gerust, we helpen u graag!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden