Naar overzicht

Prachtige nieuwbouw Gemert-Noord

Over dit project

De zomer is voorbij en de werkzaamheden zijn gestart op de locatie van de oude Michaelschool in Gemert. Vanaf nu is er daadwerkelijk te zien dat we hier nieuwe woningen bouwen en de verwachting is nu dat deze woningen medio 2019 worden opgeleverd. De appartementen worden wellicht iets later opgeleverd. 

Er komen 7 eengezinswoningen met 2 ruime slaapkamer, 16 grondgebonden seniorenwoningen (met slaapkamer en badkamer op de begane grond) en een appartementencomplex. Bijna alle woningen worden volledig CO2 neutraal gebouwd. Alleen de appartementen en een enkele rij woningen wordt niet volledig CO2 neutraal, maar wel zeer energiezuinig. Dit heeft alles te maken met de bomen die in dit gebied aanwezig zijn.

Wij vinden het belangrijk dat u woont in een woning die past bij uw huidige levensfase en we hoorden van veel huurders dat ze graag in hun wijk willen blijven wonen. Vandaar dat we oudere huurders uit Gemert-Noord voorrang geven om te verhuizen van hun eengezinswoning naar een nieuwe gelijkvloerse woning op deze locatie. Inmiddels zijn een groot deel van de nieuwe woningen en appartementen al toegewezen aan deze groep. De overige woningen worden geadverteerd via Wooniezie. Hierbij krijgen huurders van Goed Wonen uit Gemert-Bakel voorrang en vervolgens de overige woningzoekenden uit Gemert-Bakel. Het is dus belangrijk dat u via Wooniezie ingeschreven staat als woningzoekende en dat uw gegevens kloppen.

Daarnaast hechten wij waarde aan een veilige en prettige woonomgeving en saamhorigheid tussen de bewoners onderling. Deze saamhorigheid wordt vaak zo ervaren door bewoners die elkaar kennen, die klaar staan voor elkaar en bereid zijn om samen dingen op te pakken. Om dit te stimuleren organiseren we in de aanloop naar de oplevering van de nieuwbouw een aantal bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we gezamenlijk bekijken wat we nodig hebben om deze woonomgeving te creĆ«ren. De planning is om deze bijeenkomsten tussen najaar 2018 en zomer 2019 plaats te laten vinden.

 

 

 


 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden